5 листопада 2021 р.

     Кожна людина, проживши своє життя, залишає певну згадку про себе на цій землі: хто на віки збудував прекрасні архітектурні споруди, хто створив чудові художні полотна, хто був покликаний навчати і виховувати, а хто своєю повсякденною працею, звичайною і водночас такою потрібною, вносив свій вклад у швидкоплинний потік життя. І всі ці люди в усі часи творили добро — добро для кожного, добро для всіх, добро для народу. Таких людей раніше називали доброчинниками , благодійниками, меценатами, а зараз спонсорами. Дуже приємно, що в наш нелегкий час живуть такі люди, які готові прийти на допомогу іншим і роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. У народі кажуть, що добра людина - це щаслива людина. І доброта обов'язково повертається до того, хто її віддає.

    Не секрет, що кожен шкільний колектив впевненіше стоїть на ногах, коли поряд є надійні друзі і безкорисливі помічники, не виключенням став і колектив Володимирівської гімназії-філії. Минають роки, змінюються покоління, а добрі стосунки, традиції, щиросердні дії, співчуття та милосердя, постійна готовність прийти на допомогу, засновані на активній соціальній позиції, багаторічній родинній турботі про вихованців залишаються незмінними. В цьому році ми отримали допомогу від ТОВ "СТРОНГ-ІНВЕСТ"(свинокомплекс в Ниві Трудовій, генеральний директор- Касьянов Сергій Павлович) на придбання 40 метрів гардин для шкільної їдальні. Кошти для естетичного оформлення гардин також надала фірма ТОВ СП «Колор Ленд».
Ми дуже вдячні мамі нашого вихованця - Поваричевій Анастасії Ігорівні за допомогу у підшитті гардин. Надаючи допомогу, Ви даруєте радість та надію, віддаєте частинку себе дітям, які потребують небайдужого повсякденного піклування і уваги. Сподіваємося, що наша співпраця і добрі товариські стосунки триватимуть, а нові проекти та плани реалізуються в майбутньому.
Учнівський, батьківський та педагогічний колективи гімназії висловлюють щиру подяку за вашу підтримку і допомогу. Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін вам за Вашу натхненну і самовіддану працю. Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за часточку душі, подаровану нам!






Немає коментарів:

Дописати коментар