3 грудня 2022 р.

Соціально-освітня програма «Квітковий рай у кожній школі України»

     Учні та вчителі Володимирівської гімназії-філії долучилися до соціально-освітньої програми «Квітковий рай у кожній школі України». Отримавши цибулини квітів, взяли участь у благодійному освітньому проєкті «Flowers4school», ціль якого – показати дітям, як правильно висаджувати цибулинкові квіти, та розфарбувати світ навколо в яскраві кольори. Саме так – свіжо, барвисто, пломенисто, сяйно – повинна виглядати Україна, коли зустріне Перемогу.

    Понад 500 цибулин квітів відсьогодні поселились на наших клумбах. Тюльпани, гіацинти, крокуси, алліуми навесні милуватимуть око кожного жителя наших сіл.
Нідерландські благодійники вірять, що висадка первоцвітів біля шкіл України допоможе позитивно вплинути на моральний стан дітей і продемонструє їм, що садівництво та квіткарство – це весела справа, яка розвиває в них любов до землі нашої Батьківщини.
2 грудня, незважаючи на прохолодну погоду, спільними зусиллями учні, педагоги та техперсонал висадили всі цибулинки. Сподіваємося, що весна буде квітучою, мирною і світлою.
Красно дякуємо Flowers4School!









Немає коментарів:

Дописати коментар