30 грудня 2022 р.

Засідання методичних об’єднань учителів

     Протягом тижня у нашій гімназії філії відбулися засідання методичних об’єднань учителів природничо – математичного, гуманітарного циклів та вчителів початкових класів. Метою засідань було підбиття підсумків навчально - виховної роботи з учнями за І семестр та обговорення найдієвіших форм та методів роботи в онлайн – форматі. Керівники МО підвели підсумки проведення ІІ етапу Всеукраїнських шкільних олімпіад, учнівських конкурсів. Наші учні зайняли призові місця з біології, фізики, математики, української мови та літератури.

    Також здійснили моніторинг навчальних досягнень учнів з навчальних предметів, працювали над методикою удосконалення сучасного уроку шляхом впровадження інноваційних технологій.Ляховенко В.В. провела дослідження та ознайомила з висновками про вплив інноваційних технологій на особистість учня.
Разом з вчителем інформатики Габершток Н.Ю. працювали над створенням каталогу Інтернет- ресурсів для організації навчальної діяльності учнів. Керівник МО вчителів гуманітарного циклу запропонувала опрацювати новий формат викладання в період дистанційного навчання в умовах воєнного стану. Кожен з нас працює на своєму фронті,саме так ми наближаємо перемогу!













Немає коментарів:

Дописати коментар